Skip to content
Toen Laura Batstra in November 2017 haar boek ‘ADHD: Macht en Misverstanden‘ uitbracht en in verschillende media haar visie toelichtte, leidde tot positieve en soms ook boze en negatieve reacties. Eén boze reactie kwam van psychologiestudent Kenth Triesscheijn die onder meer schreef:

‘Ik begrijp niet hoe u de aangetoonde pathologie kunt ontkennen. Ik ga uw artikel melden bij belangenvereniging Impuls, ik denk namelijk dat er meer patiënten en beroepsbeoefenaren in de individuele gezondheidszorg zijn die zich ofwel ernstig beledigd voelen, ofwel kunnen aantonen dat uw uitspraken op lariekoek berusten”.

Op Laura’s antwoord ‘Veel succes! Onenigheid mag in de wetenschap :-)’ reageerde Kenth bijzonder aardig met ‘Dat vind ik een heel sportieve reactie’. Deze interactie bleek het begin van een inspirerend (digitaal) gesprek, waarbij Laura en Kenth kennis namen van elkaars standpunten die al rap nader tot elkaar kwamen.

Kenth schreef een uitstekend artikel voor het Impuls en Woortblind Magazine met ruimte en respect voor verschillende visies op ADHD. U kunt zijn artikel HIER lezen.

 

Back To Top