Skip to content

n het najaar van 2018 organiseert de VNG, in samenwerking met de Werkplaatsen Sociaal Domein en ZonMw voor de eerste keer de PraktijkVoorbeeldenParade Sociaal Domein. Drie regionale dagen waarin gemeenten en hun partners een podium krijgen om aan elkaar te laten zien wat zij waarmaken. Op 8 oktober 2018 zijn het team van Druk & Dwars en gemeente Groningen aanwezig om een presentatie te geven over de visie en werkwijze van Druk & Dwars en de manier waarop het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid van de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de zes noordelijke gemeenten (Groningen, Haren, Stadskanaal, Delfzijl, Appingedam en Loppersum) samen werken aan een tolerant en gezond opvoedklimaat voor kinderen.

Locatie & datum Maandag 8 oktober in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle De sessie van Druk & Dwars vindt plaats in ronde 1, van 10.15-11.30 uur

Doelgroep
Het programma richt zich op bestuurders, ambtenaren, zorgprofessionals en professionals bij maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Inschrijven
Inschrijven voor de PraktijkVoorbeeldenParade Sociaal Domein is alleen mogelijk via het inschrijfformulier, het inschrijfformulier vindt u hier.

 

 

Back To Top