Skip to content

Rosa Meijer is bijna afgestudeerd als schrijver en regisseur. Om kinderen die niet goed meekomen in ons huidige onderwijssysteem een broodnodig hart onder de riem te steken, wil zij graag de kinderfilm De Fantast realiseren.

Het verhaal gaat over de tienjarige, eigenwijze dromer Keesje. Hij tekent vaak om niet met school bezig te hoeven zijn en creëert daardoor een fantasiewereld waar hij graag naartoe vlucht. Zijn vader maakt zich zorgen om de schoolprestaties en is op advies van school bezig met een IQ onderzoek voor Keesje. Dit ervaart Keesje als erg naar, maar gelukkig loopt het wel goed af want aan het eind van de film ziet en waardeert men de creativiteit van Keesje.

Rosa: “Ik hoop met de film te bereiken dat kinderen die niet goed meekomen in het schoolsysteem hun kwaliteiten blijven omarmen en de druk rondom een label kunnen loslaten.”

Bij Druk & Dwars vinden we dit een belangrijke boodschap, en daarom dragen we graag een (financieel) steentje bij aan het tot leven brengen van Keesje en zijn verhaal. Jij ook?

Via deze link vind je de teaser, meer info over de film en beloningen bij een donatie.

Back To Top