Skip to content

Het Suikerterrein is hard op weg om een van de pareltjes van Stad te worden. Er valt veel te ontdekken voor jong en oud. En nu is daar bij de Luchtstroom de 12e locatie in Groningen waar klassenfeestjes gehouden kunnen worden.

Gisteren opende de Luchtstroom haar eigen strandtent. Na jaren als surfclub in Noordwijk te hebben gestaan, vind je deze strandtent nu “gewoon” in Groningen. Hierin kan gewerkt, vergaderd of gechilld worden. En je kan het reserveren voor een klassenfeestje. De strandtent is groot genoeg om het feestje ook bij regen door te laten gaan. En is het droog, dan is er op de Luchtstroom genoeg ruimte om te spelen. Binnenkort is er zelfs een heel bijzondere minigolfbaan. En op het Suikerterrein kan je geweldige speurtochten uitzetten.

De kosten voor een klassenfeestje bij de Luchtstroom zijn relatief laag. Je betaalt een vast bedrag van € 30,- voor gebruik van de buitenruimte en de strandtent. De kinderen mogen dan gratis onbeperkt limonade drinken. Daarnaast is er in overleg van alles mogelijk. Van catering tot aan een kindertheatervoorstelling en van een speurtocht tot een yogaworkshop.

En wat is een klassenfeestje? Een klassenfeestje is een verjaardagsfeestje waarbij de hele klas mag komen en  niemand buitengesloten wordt. Want er zijn nog steeds kinderen die nog nooit uitgenodigd zijn voor een verjaardagsfeestje. En dat doet pijn. Dus: Klassenfeestjes, de leukste manier om buitensluiting tegen te gaan!

Informatie en reserveren: https://www.luchtstroom.com

Praktische tips en gratis handboek: https://www.klassenfeestjes.nl

Back To Top