Skip to content

Tuinindestad maakt het mogelijk om een fantastisch klassenfeestje te geven! Benieuwd naar de locatie? Lees snel verder!

Tuinindestad is een lekkere buitenplek in het Westpark, net achter Vinkhuizen, naast De Held en net voor Hoogkerk (15 minuten fietsen vanaf de Martinitoren). 

Tuinindestad heeft een kampeerveld, waar je lekker kunt voetballen, touwtje springen, of wat je maar verzint. Er is een wilgendoolhof (om te verdwalen) en een kampvuurplek, waarboven je met een grote pot soep kan koken. Onder de grote tarp zit je droog en als het heel hard regent kun je binnen in het gebouw disco dansen, spelletjes doen of de jarige op een grote troon hijsen en luid toezingen (wat buiten natuurlijk ook kan). Nog leuker als je met zijn allen komt kamperen en ‘s avonds een spooktocht houdt dwars door het park. ‘s ochtends word je dan door de haan gewekt of alle andere vogels, die al wakker zijn. Er zijn al veel feesten gegeven bij Tuinindestad, logisch, want Tuinindestad heeft de ruimte om je uit te leven. Toegift: Tuinindestad is momenteel een kasteel aan het bouwen (tevens knutselwerkplaats), dus dat geeft weer nieuwe mogelijkheden. Mooi al die ruimte, verzin maar wat je bij Tuinindestad zou willen doen op je klasse(n)feest, want het enige wat Tuinindestad niet doet is alles voor jullie verzinnen. Dat mag je zelf doen.

Kosten: rijke ouders betalen het volle pond, ouders met weinig of geen geld matsen we natuurlijk; want geld hoort van hoog naar laag te stromen; net als water (zodat iedereen genoeg heeft). Alles in discreet overleg en vertrouwen (Tuinindestad vraagt geen bewijzen, maar gaat af op ieders woord). Welkom dus of kom eerst een kijkje nemen! Meer info en contact via www.detuinindestad.nl 

Back To Top